Nieuwe wagens

CITROËN C3 Picasso

 

DE CITROËN C3 PICASSO: DE "SPACEBOX"

Met de Citroën C3 Picasso vindt Citroën de innoverende "SpaceBox" uit: een kubusvorm, afgeronde lijnen en een maximum aan interieurruimte met minimale buitenafmetingen.
Door zijn bijzonder vernieuwende architectuur koppelt de Citroën C3 Picasso compacte buitenafmetingen aan een royale binnenruimte, met opmerkelijk veel ruimte voor elk van de passagiers en een grote koffer.


Panoramisch uitzicht
Met zijn panoramische voorruit in drie delen biedt de Citroën C3 Picasso een uitzonderlijk perifeer gezichtsveld en een weergaloos gevoel van ruimte.

De hoogste veiligheid
Het interieur van de Citroën C3 Picasso werd ontwikkeld als een echte, onvervormbare overlevingscel. Vooraan absorberen zones met progressieve vervorming de energie bij een aanrijding.


Een uitzonderlijke wegligging
Om hem een uitstekende wegligging mee te geven, stopte Citroën het beste van zijn technologische knowhow in de Citroën C3 Picasso.

Zowel in de stad als op de autosnelweg biedt zijn doeltreffende onderstel een ideaal compromis tussen comfort en weggedrag.TOTAALGARAGE B.V.B.A. St. Lenaartseweg, 32

Nous localiser

Calculer l'itinéraire