Nieuwe wagens

CITROËN C3

 

DE CITROËN C3, DE COMPACTE GEZINSBERLINE

Uitgeproken design

Geraffineerd silhouet, strakke lijnen … de nieuwe Citroën C3 vertoont een structuur die een avant-gardistische stijl doet vermoeden. Een uiterst verfijnd silhouet naar het beeld van zijn dynamische voorkant en radiatorrooster dat voortaan de chevrons en een nieuwe LED-signatuur integreert.

Uniek panoramaDe Zenith voorruit van de nieuwe Citroën C3 vergroot het gezichtsveld vooraan met 80° naar boven waardoor de wagen doet denken aan een glazen bol. Het interieur biedt u een uniek panorama en een totaal gevoel van vrijheid terwijl het interieur toch compact blijft. Met de Zenith voorruit maken weg en landschap een vast deel uit van de wagen.

Welzijn

De nieuwe Citroën C3 vertoont compacte afmetingen aan de buitenkant maar maakt geen enkel compromis op vlak van binnenafmetingen.  De ruimte aan boord is uitstekend georganiseerd en er is gemakkelijk plaats voor vijf volwassenen.  Aan de binnenkant van de nieuwe Citroën C3 ontdekt u eveneens talrijke uitrustingen die bijdragen tot het welzijn zoals bijvoorbeeld de sfeerverlichting, een Hifi-systeem of ook nog een achteruitrijcamera ..

Optimale motorisaties


Dankzij de nieuwe PureTech motorisaties (VTi 68 en VTi 82) en de versies voorzien van de e-HDi mycro-hybride technologie (e-HDi 70 Airdream en e-HDi 90 Airdream) combineert de nieuwe Citroën C3 reactiviteit en beheersing van het brandstofverbruik met CO2-uitstoten vanaf 87g/km.

Voorrang aan veiligheid

De nieuwe Citroën C3 maakt van veiligheid een prioriteit. Zo wordt het ABS en de elektronische remkrachtverdeler (EBD) die tot de standaarduitrustingen behoren, vervolledigd met de noodremhulp (BAS) en het automatisch knipperen van de waarschuwingslichten. Het ESP is eveneens beschikbaar en de nieuwe Citroën C3 biedt standaard 6 airbags vanaf het 2de afwerkingsniveau.

Afmetingen

Lengte: 3,94 m
Breedte: 1,72 m
Breedte aan de buitenspiegels: 1,99 m
Hoogte min./max.: 1,52 / 1,54 m
Wielbasis: 2,46 m
Koffer min./max.: 300/1.121 literTOTAALGARAGE B.V.B.A. St. Lenaartseweg, 32

Nous localiser

Calculer l'itinéraire