Nieuwe wagens

CITROËN C4

 

DE CITROËN C4: ELEGANT EN STERK!

De Citroën C4 grijpt terug naar de grote kracht van Citroën: een sterke vormgeving. Van bij de eerste aanblik straalt hij stevigheid en stabiliteit uit, dankzij de balans van zijn proporties en een koetswerk dat nauw aansluit op de wielen.
De gesculpteerde lijnen, de gediamanteerde velgen, de gewelfde motorkap, de zwarte dakspoiler, de slanke lichtblokken, de chroomaccenten, ... vele details die geen twijfel laten bestaan over zijn persoonlijkheid. De Citroën C4 is elegant en sterk!


Veelzijdig interieur
Veel interieurruimte en beperkte buitenafmetingen, veelzijdigheid en gezelligheid: allemaal troeven van de Citroën C4. Ondanks zijn compacte afmetingen is hij vlot toegankelijk en biedt hij veel binnenruimte.
De Citroën C4 valt bovendien op door de hoofdruimte achteraan en zijn koffervolume. Zijn kofferruimte is  een referentie op de markt en is 100% te benutten.


Rijden in alle veiligheid
Naast het weggedrag is de veiligheid aan boord nog één van de vele troeven van de Citroën C4, die trouwens 5 sterren behaalde in de Euro NCAP crashtests. Naast de energieabsorberende structuur is hij standaard uitgerust met 6 airbags (airbag voor bestuurder en passagier vooraan, zijdelingse airbags en gordijnairbags), om te rijden in alle veiligheid.TOTAALGARAGE B.V.B.A. St. Lenaartseweg, 32

Nous localiser

Calculer l'itinéraire