Nieuwe wagens

DS 7 CROSSBACK

 

De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. In deze geraffineerde SUV komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties.

Hij heeft veel te bieden:
Zijn voorzijde met de karakteristieke DS Wings. De verticale en voorname grille weerspiegelt de klasse en het charisma van de auto.
Zijn unieke lichtsignatuur die ook een concept car niet zou misstaan. De DS Active LED Vision-koplampen en achterlichten met 3D Full LED-technologie zijn prachtig om te zien en werken bijzonder doeltreffend.
Zijn hightech cockpit. De twee 12 inch-schermen bieden optimaal gebruiksgemaak: via deze schermen wordt alle rij-informatie weergegeven en kunnen de meeste functies van de auto worden bediend.
Zijn te personaliseren interieur met verfijnde materialen. Het moderne en chique interieur van de DS 7 CROSSBACK weerspiegelt Frans vakmanschap.
Zijn bijzonder grote binnenruimte. Het interieur van deze SUV biedt de inzittenden volop ruimte, met name achterin waar de rugleuning van de achterbank elektrisch verstelbaar is over een hoek van 23° tot 32°. Daarnaast beschikt u over een grote en flexibel in te delen bagageruimte (555 l - 1750 l).
Zijn geavanceerde technologieën. Met zijn hoogwaardige multimediatechnologie, premium hifisysteem en geoptimaliseerde rijhulpsystemen staat de DS 7 CROSSBACK garant voor bescherming, ontspanning en connectiviteit.

Klik hier voor meer informatie over de DS 7 CROSSBACK


Download de brochure

GARAGE VAN CAMPENHOUT N.V. St Annalaan, 279

Nous localiser

Calculer l'itinéraire