Naverkoop

Ruiten

 

VERVANGING VAN EEN BESCHADIGDE RUIT

Wist u dat de staat van de ruiten van uw voertuig grondig wordt gecontroleerd bij de technische keuring en in bepaalde gevallen tot een herkeuring kan leiden?

Voorruit, buitenspiegels, zijruiten, achterruit, ruiten van de lichten, panoramisch dak: ze garanderen u een optimaal zicht in alle omstandigheden en verhogen uw veiligheid en die van uw passagiers.


Vertrouw in geval van schade op de expertise van uw CITROËN-technicus.


Hij werd door de constructeur speciaal opgeleid voor de specifieke kenmerken van elk model en plaatst de ruiten in overeenstemming met de strengste veiligheidsnormen. U geniet van de kwaliteit en de waarborg van de originele onderdelen van CITROËN. Ze werden speciaal geselecteerd vanwege hun kenmerken om u maximale betrouwbaarheid op de weg te garanderen.

REPARATIE VAN EEN INSLAG IN DE VOORRUIT


De kleinste inslag kan uw voorruit doen scheuren op het ogenblik dat u dit het minst verwacht. De beschadigde voorruit beschermt u niet meer optimaal.

De reparatie van een inslag* in de voorruit door een goed opgeleide professionele technicus met de juiste werktuigen, maakt uw voorruit weer zo stevig als voorheen.
Uw CITROËN-technicus kan deze reparatie uitvoeren in overeenstemming met de veiligheidsnormen.

In de meeste gevallen dekt de optie glasbreuk van uw verzekering deze reparatie**. Bovendien zijn de CITROËN Servicepunten erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en zullen zij de administratieve formaliteiten voor u regelen met uw verzekeraar.

 
* Zijn niet te repareren: een inslag in het gezichtsveld van de bestuurder, een stervormige inslag waarvan de oppervlakte groter is dan een muntstuk van 2 euro en een voorruit met meer dan 2 inslagen.
** Er kan altijd een eigen risico worden toegepast naargelang van de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij.

GARAGE VANHELLEMONT JOS B.V.B.A. Meenselstraat, 77

Nous localiser

Calculer l'itinéraire