Nieuwe wagens

C1 5d

 

De Nieuwe CITROËN C1 biedt een optimistisch antwoord op de behoeften aan stadsmobiliteit.  Hij is beschikbaar in 3- en 5-deurs en bestaat ook in een versie met een openschuifbaar dak, Airscape.
De CITROËN C1 bevestigt zijn persoonlijkheid met een optimistisch design onderlijnd door een vrolijke snuit en guitige koplampen.
De Nieuwe CITROËN C1 bevoorrecht het comfort met een wel doordachte ergonomie voor het dagelijkse gebruik en een voortreffelijk rijgedrag.
Voor de Nieuwe C1heeft CITROËN gekozen voor gebruiksvriendelijke technologieën : 7" touchscreen, achteruitrijcamera en de motor 1.2 VTi 82 MAN PureTech.
De nieuwe C1 kan de beste prestaties voorleggen op het vlak van verbruik en CO2-uitstoot dankzij de motoren van de laatste generatie zoals de 1.0 e-VTi 68 Airdream MAN.
Bedien uw smartphone met de Mirror Screen-technologie vanaf het 7" touchscreen van de Nieuwe CITROËN C1 : compatibele applicaties, muziek, contacten.
De Airscape-versie van de Nieuwe C1 met openschuifbaar dak is beschikbaar in 3- en 5-deurs en in drie koetswerkkleuren.
3-deurs en 5-deurs, slimme opbergvakken, een ruime koffer … dit alles in 3m46 : dit is de uitdaging van de Nieuwe CITROËN C1.


KRIS VERELLEN N.V. Antwerpseweg, 24

Nous localiser

Calculer l'itinéraire