Nieuwe wagens

C4 Spacetourer

 

Krachtig Design

De nieuwe Citroën C4 Spacetourer neemt u mee naar een nieuw tijdperk!  Zijn expressieve voorkant, zijn spectaculaire lichtsignaturen met zowel vooraan als achteraan LED-lampen met uniek 3D-effect, zijn gedynamiseerde achterkant met overhangende klep en zijn strakke lijnen ... bij deze auto krijgt reizen een nieuwe dimensie !

Exemplarische Binnenruimte

Dankzij zijn nieuwe architectuur verlegt de nieuwe Citroën C4 Spacetourer nog maar eens grenzen op het vlak van binnenruimte en veelzijdigheid, en dit zonder in te boeten aan compactheid! Zijn unieke afmetingen verenigen immers compactheid, voor een optimale wendbaarheid (B: 4,43m / L: 1,83m / H: 1,61 m) en een exemplarische binnenruimte met onder meer een recordkoffervolume (537 liter VDA).

Loft interieur

Het geraffineerde en heldere interieur van de nieuwe Citroën C4 Spacetourer beschikt standaard over een panoramische voorruit en een glazen dak: uw uitzicht en uw gevoel van vrijheid zijn maximaal! Het pack lounge biedt u een zetel met massagefunctie en een relaxzetel met comfortfunctie voor de passagier vooraan.

Intuïtive en geconnecteerde technologie

De nieuwe Citroën C4 Picasso groepeert tal van technologieën, zoals de rij-interface, bijvoorbeeld, bestaande uit een 7 inch-touchscreen voor de bediening van de functies van de wagen en een panoramisch scherm van 12 inch in HD-kwaliteit om de essentiële rij-informatie te visualiseren. Citroën Multicity Connect biedt ook unieke internetdiensten.

dynamische wendbaarheid

Compacte afmetingen, lichtheid, een grote carrosseriestijfheid, elektrische stuurbekrachtiging en sterke motoren staan borg voor een wendbaar en reactief rijgedrag voor nog meer rijplezier en een ongekend comfort. Met zijn 1.6 e-HDi 90 Airdream motor en zijn BMP 6-versnellingsbak stoot de nieuwe Citroën C4 Spacetourer slechts 98 g CO2 per km uit voor een gemengd verbruik van 3,8 l/100 km.

ontspannen rijden

Om uw leven aan boord te vergemakkelijken is de nieuwe Citroën C4 Spacetourer uitgerust met creatieve technologieën. Zijn achteruitrijcamera, Park Assist, actieve snelheidsregulator, AFIL video of ook het Citroën eTouch-systeem zorgen ervoor dat u ontspannen en in alle veiligheid op weg kunt.KRIS VERELLEN N.V. Antwerpseweg, 24

Nous localiser

Calculer l'itinéraire