Nieuwe wagens

Grand C4 Spacetourer

 

Elegante Stijl
De nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer stelt u voor om over te gaan naar een ander tijdperk! Zijn expressieve voorkant, zijn spectaculaire led-signatuur, zowel vooraan als achteraan, met een ongeëvenaard 3D-effect, zijn dynamische achterkant dankzij zijn overhangende klep en zijn even esthetische als nuttige dakbogen zijn een hoop reisbeloftes in een andere dimensie!

Exemplarische Binnenruimte
De nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer versterkt met zijn nieuwe architectuur het ruimtegevoel voor alle inzittenden. Terwijl hij zijn buitenafmetingen behoudt, (L: 4,60m / l: 1,83 m / H: 1,64 m) zorgt hij binnenin voor een optimaal comfort, met onder andere zijn geoptimaliseerde beenruimte voor de passagiers achteraan en zijn exemplarisch koffervolume (645 liter VDA).

Cabine met Loftgevoel
Het interieur van de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer ontvangt veel lichtinval en is verfijnd. Met zijn standaard panoramische voorruit en zijn glazen dak geniet u van een maximale zichtbaarheid en een zuiver gevoel van vrijheid! De pack Lounge biedt u voorzetels met massagefunctie en een relax-zetel met uitgebreide comfortfunctie voor de passagier vooraan.

Intuïtieve En Geconnecteerde Technologie
De nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer biedt meerdere technologieën voor meer comfort aan boord. Zo is er bijvoorbeeld de rij-interface, met een 7" touchscreen voor de bediening van de functies van de auto en een 12’’ HD panoramisch scherm dat de voornaamste rij-informatie weergeeft. Citroën Multicity Connect biedt u ook ongeëvenaarde internetdiensten aan boord.

Dynamische Wendbaarheid
Zijn compactheid, zijn beperkte gewicht, zijn wegligging, zijn elektrische stuurbekrachtiging en zijn motoren staan garant voor een wendbaar en reactief gedrag voor meer rijplezier, in combinatie met een ongezien comfort. KRIS VERELLEN N.V. Antwerpseweg, 24

Nous localiser

Calculer l'itinéraire